Podijeli sadržaj

  • Podijeli emailom
  • Podijeli na Facebooku
  • Podijeli na X
  • Podijeli s WhatsAppom
Autor/ica
Gradska knjižnica Rijeka
Središnja narodna knjižnica grada Rijeke. Mjesto dobrih knjiga, stvaralaštva i začina za kvalitetno slobodno vrijeme. više

Ovaj put Filmaktiv i Inkluzivno kulturno vijeće mladih (IKVM) Kultura svima zajedno s Gradskom knjižnicom Rijeka u Dječjoj kući i aktivisticom te influencericom Pamelom Perkić održava edukaciju inkluzivnih kulturnih praksi kroz formu podcasta. Edukacija će biti održana 9.5.2024. u 13:00 u Dječjoj kući koja ovime radi svoj prvi korak prema vlastitom podcastu koji će uskoro biti pokrenut.

Radionice su namijenjene svima, s naglaskom na radnicima i radnicama u kulturi kao i umjetnicama i umjetnicima. Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu putem Google obrasca.

Kao i uvijek, članovi i članice IKVM Kultura svima će okupljene povesti u inkluzivnu šetnju institucijom te predstaviti primjere inkluzivizacije koju Dječja kuća uspješno provodi. Ovo vodstvo preuzima Tino Vodanović. Cilj je predstaviti inkluzivne aktivnosti koje se već događaju u zajednici kako se potaknula razmjena znanja i praksi. U drugom dijelu susreta, nakon pregleda postojećih pozitivnih inkluzivnih praksi, zajedno učimo o metodama stvaranja i vođenja inkluzivnih podcasta uz Pamelu Perkić koja sudionicima otkriva tips&tricks iz vlastitog iskustva.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.

Objava za medije_Kultura svima x Dječja kuća x Pamela Perkić.png

Objavljeno  | Autor/ica: 

Čitaj i ovo:

/
GKR bira

Glazba na stranicama romana: Priče iz Los Angelesa, Daisy Jones i šestorka, Vrijeme je opak igrač…

/
GKR bira

Kada se knjige osjećaju nepoželjno: 10 naslova o borbi cenzora i pisaca

/
GKR bira

Malo drugačija povijest: 10 naslova po našem izboru

/
GKR bira

Sjeti se kako smo se voljeli: 10 naslova o ljubavi, ljubavnim problemima i kako ih prevladati

Najčitanije

Najnovije